10. nov. 2009

"Stræde" shopping

Når man er turist i København ,så er det lett å bli gående på Strøget i alle de "vanlige" og ikke minst kjedelige kjedebutikkene,men prøv noe annet og gå i det vi kalder for "Stræde".Stræde ligger i parallell gaten til Strøget ,og starter på Amagertorv.

Grønlykke har to fantastisk flotte butikker i Stræde ,med anderledes nips og ting. Masse flotte ting kan kjøpes her og ikke minst lekkert stoff - men det er forholdsvis dyrt og du kan spare penger ved å gå andre steder for å kjøpe noen av de samme ting.

Wettergren & Wettergren er en elegant butikk med tøj og utrolig flotte smykker. Her redesignes tøj og mange kjente shopper her. Mange flotte basis ting. Forholdsvis i den høye prisklasse.Créme de la Créme a la Edgar er enhver mors sin drømmebutikk.Her finder du masse lekkert tøj og utstyr til barnet og lekkert tøj til deg selv:-) Absolutt verdt å ta seg en tur hit :-)Dyrt,men lekkert:-)Rett ovenfor butikken ligger min yndlings interiørbutikk KIRK..Herlige ting i fargene sort/sølv/natur til overkommelige priser.

Liebe er en søt butikk med masse flotte keramikkting i de skjønneste pastellfarger,med litt retro præg over sig , laget av Susan Liebe. Her kan du også finde noe lekkert tøj til babyen eller noen puter til din stue :-)

Pottemager Erik Bendtsen laver hånddrejde potter og de er bare lekre.Mange super flotte og spesielle ting, som du må bare ha..I allefall jeg ;-) Kjøpte noe av min julepynt der. Utrolig god service og en veldig personlig butikk.

Vis du går fra Strædet og til venstre kommer du til Vandkunsten på din høyre side. Her ligger min favorittgarn butikk,Sommerfuglen. Der har masse forskjellige garnmerker bla. Debbie Bliss og masse ting som man bare må ha..men som man egentlig ikke trenger..kniiis....De har også en del syutstyr i retroforpakninger..Me like:-)

"Stræde" finner du her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar